Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βικινέα:Πνευματικά δικαιώματα

Από Βικινέα
Αυτή η σελίδα περιέχει μία επίσημη πολιτική ως προς τη λειτουργία των Βικινέων. Αποτελεί προϊόν συναίνεσης και θεωρείται πως όλοι οι χρήστες θα πρέπει να την ακολουθούν. Αν επεξεργαστείτε το περιεχόμενο της σελίδας αυτής, βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές σας αντανακλούν την συναίνεση. Αν αμφιβάλλετε, ανοίξτε διάλογο στην σελίδα συζήτησης.


Πολιτικές και οδηγίες των Βικινέων

Ουδέτερη οπτική γωνία
Οδηγός περιεχομένου
Οδηγός στυλ

Διαχειριστές
Επιτροπή διαιτησίας

Παράθεση πηγών
Πνευματικά δικαιώματα
Κριτήρια για άμεση διαγραφή
Πρωτότυπη έρευνα
Εύλογη χρήση
Πολιτική χρήσης εικόνων
Εξετάζοντας άρθρα
Κανόνας τριών επαναφορών

Εθιμοτυπία
IRC


Από τις 25 Σεπτεμβρίου όλα τα περιεχόμενα που δημοσιεύονται στα Βικινέα αδειοδοτούνται με τους όρους της Αναφορά προέλευσης 2.5 Γενικό (CC BY 2.5). Για τα έργα αυτά θα πρέπει να γίνεται αναφορά στα "Βικινέα". Όλο το υλικό που δημοσιεύθηκε πριν τις 25 Σεπτεμβρίου 2005 αποτελεί κοινό κτήμα. Η παρατήρηση αυτή ενδεχομένως να μην περιλαμβάνει αρχεία όπως τα βίντεο, οι εικόνες και τα αρχεία ήχου.

Μην επιφορτώνετε υλικό προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα στα Βικινέα, εκτός και αν έχει εκδοθεί με μια άδεια συμβατή με αυτά. Περιεχόμενο που προστατεύεται από κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας θα διαγράφεται αμέσως. Κείμενο απ'όλες τις άλλες ιστοσελίδες του Ιδρύματος Wikimedia (περιλαμβανομένης της Βικιπαίδειας για παράδειγμα) καλύτερα να μην μεταφέρεται στα Βικινέα επειδή οι όροι της αδείας του είναι ασύμβατοι με την άδεια των Βικινέων.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]