Τριμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή στην Ιαπωνία λόγω πείνας
Εμφάνιση
Checked
21 Φεβρουαρίου 2012
Άλλες ειδήσεις από την Ιαπωνία
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Ιαπωνία: Μακελειό σε ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Φονικός τυφώνας στην Ιαπωνία
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Ρωμαϊκά και οθωμανικά νομίσματα βρέθηκαν στην Ιαπωνία
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Σίνζο Άμπε
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Αμερικανικό αντιτορπιλικό συγκρούστηκε με εμπορικό πλοίο στις ακτές της Ιαπωνίας
Θέση της Ιαπωνίας
Στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στο Τόκιο, βρέθηκαν τα πτώματα ενός ζευγαριού και του γιου τους, οι οποίοι φαίνεται να πέθαναν λόγω της πείνας πριν περίπου δύο μήνες.
Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν απ' την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, στην περιοχή Σαϊτάμα, η οποία επισκέφθηκε την οικογένεια για να εισπράξει τα ενοίκια του εξαμήνου. Τα πτώματα βρίσκονταν σε αποσύνθεση.
Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αερίου και νερού διακόπηκε πριν δύο μήνες, με αποτέλεσμα η τριμελής οικογένεια να έχει στην κατοχή της μονάχα μερικά γεν και καθόλου τροφή. Η φτώχεια στην Ιαπωνία έχει αυξηθεί κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας της αστάθειας στην αγορά εργασίας και την απομόνωση των ανθρώπων με ανάγκες.
Πηγές
- "Ιαπωνία: Οικογένεια βρέθηκε νεκρή από την πείνα". Νooz, 21 Φεβρουαρίου 2012
- "Η πείνα οδήγησε στο θάνατο τριμελής οικογένεια στην Ιαπωνία". ΝewsΒomb, 21 Φεβρουαρίου 2012

