Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση Τζών Τέρρι-Άντον Φέρντιναντ

Από Βικινέα

7 Νοεμβρίου 2011

Η υπόθεση Τζών Τέρρι-Άντον Φέρντιναντ (παίκτες της Τσέλσι και της ΚΠΡ αντίστοιχα) παίρνει νέες διαστάσεις. Θυμίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε με καταγγελία του Άντον Φέρντιναντ και της ομάδας του κατά του Τζών Τέρρρι για ρατσιστική συμπεριφορά στο γήπεδο. Την Παρασκευή, σύμφωνα με την «Sun», «ο Άντον Φέρντιναντ έλαβε γράμμα με απειλές για τον ίδιο και την οικογένεια του».

Η Αστυνομία και η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διεξάγουν ήδη έρευνα για την πιθανή ρατσιστική επίθεση και για τον αποστολέα του απειλητικού γράμματος. Αυτή η υπόθεση απασχολεί όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία, καθώς το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών της Εθνικής Αγγλίας αποτελείται από τον Τζών Τέρρι και τον Ρίο Φέρντιναντ, αδερφό του Άντον Φέρντιναντ.

Ο Φάμπιο Καπέλο, προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, δήλωσε ότι «μέχρι να αποδειχθεί κάτι, ο Τζών Τέρρι θεωρείται αθώος». Παρόλο αυτά, ο Φάμπιο Καπέλο απέκλεισε τον Ρίο Φέρντιναντ, λόγω τραυματισμού, από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τον φιλικό αγώνα με την Εθνική Γερμανίας.Πηγές