Τέσσερις νεκροί από κατάρρευση σκηνής στις ΗΠΑ
14 Αυγούστου 2011
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Η πρέσβης των ΗΠΑ στα Η.Ε. υπερασπίζεται την ακεραιότητα της Ουκρανίας
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Το FBI διεξάγει έρευνα για εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Εκτόξευση πυραύλου της Βορείου Κορέας πάνω από την Ιαπωνία
- 17 Φεβρουαρίου 2025: Η Χίλαρι Κλίντον είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
- 17 Φεβρουαρίου 2025: ΗΠΑ: Αποσύρθηκε το προτεινόμενο νομοσχέδιο υγειονομικής περίθαλψης
Στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ, λόγω ισχυρών ανέμων, κατέρρευσε σκηνή σε υπαίθρια συναυλία. Εξαιτίας αυτού σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι, ενώ άλλοι 40 τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, «κάποιοι θεατές προσπάθησαν να συγκρατήσουν τμήματα της σκηνής που κατέρρευσε, για να βοηθήσουν τυχόν παγιδευμένους. Την ίδια ώρα, φυσούσαν ισχυροί ανέμοι και άρχισε να βρέχει».
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας της Ιντιανάπολις, «τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν, με ορισμένους να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση». Το ντουέτο «Σούγκαρλαντ», το οποίο έπρεπε να εμφανιστεί στη σκηνή εκείνη τη στιμή, δήλωσε στο Twitter ότι «είναι καλά και προσεύχονται για τους θαυμαστές τους στην Ιντιανάπολις. Ζητούμε να κάνετε το ίδιο».
Πηγές
[επεξεργασία]- "Τέσσερις νεκροί από κατάρρευση σκηνής σε συναυλιακό χώρο στις ΗΠΑ". Ναυτεμπορική, 14 Αυγούστου 2011
- "Τέσσερις νεκροί από την κατάρρευση σκηνής σε συναυλιακό χώρο στις ΗΠΑ". Τα Νεα, 14 Αυγούστου 2011