Συζήτηση χρήστη:Περίεργος

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ένα ωραίο φλυτζάνι καφέ για να αρχίσετε

Καλωσόρισες Περίεργος στα Ελληνικά Βικινέα!

  • Για να πάρεις μια γεύση τι είναι τα Βικινέα, δες εδώ, ενώ για να καταλάβεις τι δεν είναι κοίταξε εδώ. Αν θες να μάθεις ποιά είναι η αποστολή των Βικινέων πάτησε εδώ.
  • Για να μπείς στο πνεύμα της συγγραφής άρθρων, δες εδώ, και για το ποιά πρέπει να είναι η στυλιστική τους παρουσία, δες τον Οδηγό στυλ.
  • Δες επίσης τους κανόνες για τα πνευματικά δικαιώματα. Μην αντιγράφεις κείμενο από ιστοσελίδες, αν έχουν πνευματικά δικαιώματα!
  • Για να πάρεις συμβουλές ή να ρωτήσεις κάτι υπάρχει το Καφενείο.

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής Signature button beta.png Καλή συνέχεια!

Γράψε το δικό σου άρθρο τώρα!


--Γλαύκος ρίχτο 18:43, 23 Απριλίου 2011 (EEST)

Καλημέρα και Καλές Συνεισφορές! Το άρθρο σου για το κύππελο ήθελε πολλή επιμέλεια. Τώρα όμως είναι σχετικά καλό. όταν γράφεις μην ξεχνάς να βάζεις ημερομηνία (Ημερομηνία - η ημερομηνία στα αγγλικά), κατηγορίες (χώρα, ήπειρος, σε ποιό τομέα ανήκει η είδηση), συνδέσμους (αυτό γίνεται με το [[w:]] και σε οδηγεί στην Ελληνική ΒΠ). (τίτλοι ενότητας δεν είναι αναγκαίοι, μόνο όταν το άρθρο είναι μεγάλο σαν το δικό σου). Καλές συνεισφορές και πάλι! Μαχητής της Φωτιάς Όγκνι Κάι 12:35, 1 Μαΐου 2011 (EEST)

Καλημέρα και σε σένα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, είναι το πρώτο άρθρο που έγραψα στα βικινέα, οπότε δεν έχω εγκλιματιστεί πλήρως. --Περίεργος 12:38, 1 Μαΐου 2011 (EEST)

Καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου ...Για ότι θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις στη σελίδα μου.--Γλαύκος ρίχτο 14:47, 1 Μαΐου 2011 (EEST)
Το λάθος ήταν εδώ. Το διόρθωσε αμέσως ο Nataly. Αν θέλεις μπορείς να ενημερώνεις όμως κι εσύ τα επίκαιρα...Οι σελίδες αυτές δεν είναι κλειδωμένες, ούτε νομίζω ότι έχουμε ακόμα σκοπό να το αλλάξουμε. Επιπλέον μπορείς, αν το επιθυμείς, να προταθείς για Εξεταστής στα Βικινέα και να μπείς στην μελλοντική ομάδα των συντακτών μας. Ευχαριστώ --Γλαύκος ρίχτο 15:58, 1 Μαΐου 2011 (EEST)

Ρεπορτάζ απο Σύνταγμα[επεξεργασία]

Ρίξε μια ματιά στην σελίδα συζήτησης. Έχω βάλει κάποιες παρατηρήσεις. --Γλαύκος ρίχτο 11:35, 30 Μαΐου 2011 (EEST)

Εξεταστής[επεξεργασία]

Συγχαρητήρια για την εκλογή. Εδώ κάποιοι σύνδεσμοι που θα σε βοηθήσουν:

  1. Βικινέα:Εξετάζοντας άρθρα
  2. Πρότυπο:Εξέταση και Πρότυπο:Εξέταση2

Καλή επιτυχία! Μαχητής της Φωτιάς Όγκνι Κάι 09:51, 9 Ιουνίου 2011 (EEST)

Ομάδα Συντακτών[επεξεργασία]

Συγχαρητήρια, είσαι και επίσημα πλέον μέλος της ομάδας Συντακτών των Βικινέων, πράγμα που θα σου εξασφαλίζει κάποιες επιπλέον λειτουργίες ως χρήστη. Ευχαριστούμε για τη γόνιμη συνεισφορά σου και ευελπιστούμε να σε δούμε σύντομα και πάλι στο εγχείρημα. Βικιφιλικά, --Γλαύκος ρίχτο 22:13, 9 Δεκεμβρίου 2011 (EET)