Νεκρή η Λιάνα Λαζάρου από την Πέτρα Πρέβεζας

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

13 Ιουλίου 2017

Η Λιάνα Λαζάρου, 27 ετών μητέρα, η οποία κατοικούσε στην Πέτρα Πρέβεζας απεβίωσε στις 12 Ιουλίου 2017 καθώς νοσηλευόταν στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων. Οι γιατροί που είχαν αναλάβει την περίπτωση της άτυχης κοπέλας δήλωσαν ότι είχε σημειωθεί πρόοδος και πως η κοπέλα είχε ελπίδες για να επιζήσει από το ισχυρό χτύπημα.

Μετά την έξοδό της από την εντατική μονάδα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όμως προσεβλήθη από ιό και ξαναμπήκε στην εντατική μονάδα. Στις επόμενες ώρες ο οργανισμός της δεν άντεξε και απεβίωσε εντός της εντατικής μονάδας. Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στο σημείο του φόνου, διαπιστώθηκε πως η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα τόσο στο κεφάλι της όσο και στην αυχένα της.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο στην κουζίνα του σπιτιού της αιμόφυρτη και κάλεσε ασθενοφόρο το βράδυ της 12ης Ιουνίου. Ο πατέρας της κοπέλας αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι όταν η γυναίκα είπε στον σύζυγό της να χωρίσουν, εκείνος προσπάθησε να την πνίξει. Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ήρθε αντιμέτωπος με τον σύζυγο της κόρης του όταν του μίλησε για την βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη του. Το αποτέλεσμα της συζήτησης του πατέρα για να προειδοποιήσει τον δράστη για τις συνέπειες των πράξεων του ήταν να δεχτεί και εκείνος επίθεση και τα πράγματα να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ο σύζυγος ήταν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση καθώς το μοιραίο βράδυ ήταν ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με την νεαρή κοπέλα. Ο σύζυγός της βρίσκεται προφυλακισμένος και πλέον θα είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αντί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η κηδεία έγινε στο χωριό της κοπέλας τον Άγιο Σπυρίδωνα με πλήθος κόσμου να ακολουθεί το φέρετρο της άτυχης κοπέλας.

Πηγές