Βικινέα:Αιτήματα για διαγραφή

Από Βικινέα
(Ανακατεύθυνση από ΒΝ:ΑΔ)

Η σελίδα αυτή επιδιώκει να δώσει απάντηση για το εάν ένα άρθρο ή αρχείο θα πρέπει να διαγραφούν με την διαδικασία της συναίνεσης.

Άρθρα αντιγραμμένα από άλλες πηγές ειδήσεων, ορφανά, minimal, ή δελτία τύπου μπαίνουν στις κατάλληλες κατηγορίες για μια περίοδο τριών ημερών (δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας για έναν κατάλογο από τέτοια άρθρα). Άρθρα που περιέχουν πρωτότυπη έρευνα θα πρέπει να μπαίνουν για επτά μέρες. Τα μη-άρθρα θα κρατιούνται επίσης για επτά μέρες. Μετά το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, ένας διαχειριστής κοιτάζει στην σελίδα ή το αρχείο και αποφασίζει εάν έχει επιτευχθεί η συναίνεση για την διαγραφή. Εάν αυτό συμβαίνει, η σελίδα διαγράφεται. Η χρονική περίοδος αρχίζει από την υποβολή του αιτήματος διαγραφής σε αυτήν την σελίδα.

Μπορείς επίσης να καταχωρήσεις μια εικόνα, κατηγορία ή σελίδες άρθρων στην σελίδα υποψηφίων για γρήγορη διαγραφή με την προσθήκη του προτύπου {{Διαγραφή}} στην σελίδα που είναι υποψήφια για ταχεία διαγραφή.


  • Διάβαστε και εξοικειωθείτε με την πολιτική μας σχετικά με τα κριτήρια για διαγραφή πριν να καταχωρήσετε μια σελίδα εδώ, ή να αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας για μια σελίδα εδώ.
  • Τα άρθρα πρέπει να εμπίπτουν πλήρως στα κριτήρια για διαγραφή για να καταχωρηθούν εδώ. Καταχωρήσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα απομακρύνονται. Ο συντάκτες δεν θα πρέπει να επεξεργάζονται τα Κριτήρια για διαγραφή με απώτερη επιδίωξη να δικαιολογήσουν τις καταχωρήσεις τους.
  • Σημείωση: Αν έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό στα Wikinews με μοναδικό σκοπό να επιχειρήσετε να να επηρεάσετε ένα αίτημα διαγραφής, τότε οποιαδήποτε ψήφος σας ή σχόλιο στην ενότητα της ψηφοφορίας θα εντοπίζεται ως τέτοια και δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Οι ψήφοι σ'αυτήν την σελίδα είναι προνόμιο αναγνωρισμένων χρηστών που έχουν επιδείξει μια καταγραφή της κατανόησης από μέρους τους της πολιτικής αυτής της ιστοσελίδας.

Η σελίδα αυτή είναι επίσης ο κατάλληλος χώρος για συζήτηση αιτημάτων επαναφοράς διαγεγραμμένων σελίδων. Αν διαφωνείς για την άμεση διαγραφή ενός άρθρου, ή επιθυμείς να ανατρέψεις ένα άλλο αίτημα διαγραφής, παρακαλούμε καταχωρήστε το εδώ και ένας διαχειριστής ενδεχομένως θα επαναφέρει τη διαγεγραμμένη σελίδα για το χρονικό διάστημα της ψηφοφορίας, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούνε να βλέπουν το άρθρο για το οποίο ψηφίζουν.

Ορφανά άρθρα, παραβιάσεις copyright, ή minimal άρθρα δεν χρειάζεται να καταχωρούνται εδώ — Δείτε επίσης en:Wikinews:Proposed deletion.

Πώς να βάλετε μια σελίδα εδώ[επεξεργασία]

  1. Προσθέστε το πρότυπο {{ΑίτημαΔιαγραφής}} ή το πρότυπο {{ΑΔ}} στην εικόνα, την κατηγορία ή στη σελίδα του άρθρου.
    • Για ενδεχόμενες παραβιάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας, προσθέστε αντ'αυτού το πρότυπο {{Copyvio|url=βάλτε_σύνδεσμο_εδώ}} Η σελίδα θα παραμείνει εδω για τρεις μέρες πριν να διαγραφεί.
    • Για ορφανά άρθρα, προσθέστε το πρότυπο {{Ορφανό}}, αλλά έχετε υπόψιν σας ότι οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν να ζητήσουν {{Εξέταση}}.
  2. Βάλτε τον σύνδεσμο του άρθρου χρησιμοποιώντας το πρότυπο που ακολουθεί:

== Ημερομηνία υποψηφιότητας ==

=== [[Τίτλος του Άρθρου]] ===

Γράψτε το λόγο που ζητάτε την διαγραφή και υπογράψτε (--~~~~).

==== Σχόλια ====

==== Ψηφοφορία ====

Παρακαλούμε ψηφίστε χρησιμοποιώντας  {{Διατήρηση}}, {{Απομάκρυνση}}, {{Ουδέτερο}}, ή {{Σχόλιο}} ακολουθούμενα από την υπογραφή σας 


Αιτήματα διαγραφής[επεξεργασία]

15 Ιανουαρίου 2011[επεξεργασία]

18 Μαΐου 2011[επεξεργασία]

7 Σεπτεμβρίου 2012[επεξεργασία]