Μετάβαση στο περιεχόμενο

Euro 2016:Όμιλοι Δ' και Ε':1η αγωνιστική

Από Βικινέα

14 Ιουνίου 2016

Χθες ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική για τους Ομίλους Δ' και Ε' του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τους αγώνες του Ομίλου ΣΤ'.

Στον Όμιλο Δ', η Εθνική Κροατίας επικράτησε της Εθνικής Τουρκίας με σκορ 1-0, με τέρμα του Λούκα Μόντριτς στο 41ο λεπτό (μετά από σουτ εκτός περιοχής), ενώ στον χθεσινό αγώνα, η Εθνική Ισπανίας κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Εθνικής Τσεχίας, χάρη σε τέρμα του Ζεράρ Πικέ στο 87ο λεπτό. Στον Όμιλο Δ', η Εθνική Κροατίας και η Εθνική Ισπανίας έχουν 3 βαθμούς, ενώ η Εθνική Τουρκίας και η Εθνική Τσεχίας έχουν 0 βαθμούς. Στη 2η αγωνιστική, η Εθνική Τσεχίας αντιμετωπίζει την Εθνική Κροατίας και η Εθνική Ισπανίας αντιμετωπίζει την Εθνική Τουρκίας.

Στον Όμιλο Ε', η Εθνική Ιρλανδίας αναδείχθηκε ισόπαλη με την Εθνική Σουηδίας με σκορ 1-1: το σκορ άνοιξε στο 48ο λεπτό ο Ουέσλι Χούλαχαν για την Εθνική Ιρλανδίας, ενώ η Εθνική Σουηδίας ισοφάρισε στο 71ο λεπτό με τέρμα του Κίραν Κλάρκ. Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η Εθνική Βελγίου ηττήθηκε από την Εθνική Ιταλίας με σκορ 0-2: οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με τέρμα του Τζιακερίνι, ενώ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τέρμα του Γκρατσιάνο Πελέ. Στον Όμιλο Ε', η Εθνική Ιταλίας έχει 3 βαθμούς, η Εθνική Σουηδίας και η Εθνική Ιρλανδίας έχουν 1 βαθμό και η Εθνική Βελγίου 0 βαθμούς. Στη 2η αγωνιστική, η Εθνική Ιταλίας αντιμετωπίζει την Εθνική Σουηδίας και η Εθνική Βελγίου την Εθνική Ιρλανδίας.
Πηγές