18χρονος πέθανε πηδώντας από το τρόλεϊ γιατί δεν είχε εισιτήριο

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

19 Αυγούστου 2013

Στις 14 Αυγούστου, στο Περιστέρι, Αθήνα, Ελλάδα, ένας 18χρονος έχασε την ζωή του πηδώντας από εν κινήσει τρόλεϊ κατά την διάρκεια του ελέγχου εισιτηρίων, γιατί δεν είχε εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, στις 23:00 μ.μ περίπου το βράδυ της Τρίτης, στην διαδρομή «Ζάππειο - Αγ.Ιερόθεος» και επί της οδού Π. Τσαλδάρη, στο Περιστέρι, ο ελεγκτής του ζήτησε το εισιτήριό του. Ο νεαρός δεν είχε και πήδηξε από το τρόλεϊ ενώ αυτό κινούνταν. Εξ αιτίας της πτώσης, ο 18χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ.Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου, στις 6:00 π.μ, την Τετάρτη, πέθανε.

Επίσης, αναφέρεται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή και του νεαρού και κατά την διάρκεια του οποίου, ο δεύτερος σπρώχτηκε έξω από το μέσο μεταφοράς.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.ΣΥ. (Οδικές ΣΥγκοινωνίες) δήλωσε: «Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης [...]. Υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίες αποτυπώνουν τα πραγματικά γεγονότα[...]. Έχουμε σχηματίσει εικόνα για το θλιβερό συμβάν, αλλά σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και την οικογένεια του νεκρού, στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». Επιπλέον, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο τρόλεϊ υποστήριξε ότι μόλις ο ελεγκτής κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο του είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής για να του επιβάλλει το πρόστιμο.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ κρατούνται στο τμήμα Τροχαίας Περιστερίου μετά το δυστύχημα, ενώ η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το περιστατικό..ΠηγέςBookmark-new.svg