Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σκωτίας: η Κίλμαρνοκ νίκησε τη Χιμπέρνιαν 2-1

Από Βικινέα

23 Δεκεμβρίου 2010

Κίλμαρνοκ 2 - 1 Χιμπέρνιαν Rugby Park, Κίλμαρνοκ, Σκωτία
Θεατές: 4,216
Διαιτητής: Κρέγκ Τόμσον
Λίαμ ΚέλλιΤέρμα μετά 9 λεπτά 9'
Λίαμ ΚέλλιΤέρμα μετά 43 λεπτά 43'
Ντέρεκ ΡιόρντανΤέρμα μετά 55 λεπτά 55'
Λίαμ ΜίλλερBookedBooked againSent off


Το Rugby Park, στο Κίλμαρνοκ, Σκωτία

Στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σκωτίας, η Κίλμαρνοκ Φ.Κ. νίκησε τη Χιμπέρνιαν Φ.Κ. 2-1, το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2010. Στο έννατο (9ο) λεπτό της αναμέτρησης, ο Λίαμ Κέλλι άνοιξε το σκόρ για τη Κίλμαρνοκ. Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κέλλι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-0 υπέρ της Κίλμαρνοκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο, γεμάτο χιόνι, γήπεδο, ο Ντέρεκ Ριόρνταν σκόραρε ένα τέρμα για την ομάδα του, Χιμπέρνιαν, στο 55ο λεπτό, το οποίο ήταν και το 100ο του τέρμα κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Χιμπέρνιαν. Στο 80ο λεπτό του αγώνα, ο Λίαμ Μίλλερ της Χιμπέρνιαν έλαβε κόκκινη κάρτα μετά από φάουλ στον Κόνορ Σάμμον. Ο διαιτητής Κρέγκ Τόμσον αποφάσισε ότι η παράβαση έγινε εκτός της περιοχής του πέναλτι.

Η Κίλμαρνοκ βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Χιμπέρνιαν στη 9η. Ο Κόλιν Κάλντερβουντ, ο μάνατζερ της Χιμπέρνιαν, είπε για τον αγώνα: "Γνωρίζουμε ότι η Κίλμαρνοκ έχει κάτι να διατηρήσει και εμείς τίποτα να χάσουμε" (είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του BBC Sport). "Για να πάμε στη σωστή πορεία πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο, με τον οποίο παίξαμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα."

Σε συνέντευξη του στο BBC Sport, ο μάνατζερ της Κίλμαρνοκ, Μιξού Παατελάινεν, δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε, η επιφάνεια δεν ήταν καλή λόγω του χιονιού, αλλά ίσως αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ξέρετε, ο Λίαμ Κέλλι ήταν έντονος, γρήγορος, έκανε συνέχεια πάσες στους συμπαίκτες του και σκόραρε δύο (2) εξαιρετικά τέρματα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο κολλώδης για εμάς, και άνηκε στον αντίπαλο. Είναι καλή ομάδα. Μας πίεσαν αλλά, ξέρετε, χάρη στην άμυνα μας, η οποία έκανε τη δουλειά της, δεχθήκαμε μονάχα ένα τέρμα από τον Ριόρνταν."Πηγές