Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέθανε η Έιμι Γουάινχαουζ

Από Βικινέα

25 Ιουλίου 2011

Η Έιμι Γουάινχαουζ

Στις 23 Ιουλίου, νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η Έιμι Γουάινχαουζ, σε ηλικία 27 ετών. Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται και παραμένουν, για την ώρα, άγνωστα.

Στις 18:00 (ώρα Ελλάδος), το Σάββατο, η Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών κλήθηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Κάμντεν, παρόλο αυτά δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της τραγουδίστριας. Η Αστυνομία της Βρετανίας επιβεβαίωσε τον θάνατο της τραγουδίστριας, αφού δημοσιεύθηκε από το Sky News.

Η Έιμι Γουάινχαουζ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1983, στο Σάουθγκεϊτ (Λονδίνο). Το 2003, σε ηλικία 20 ετών, κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος, Frank, ο οποίος είχε σημειώσει επιτυχία στη Βρετανία.

Φόρος τιμής προς την τραγουδίστρια στο σπίτι της, στο Κάμντεν

Το 2007, κυκλοφόρησε ο δίσκος Back to Black, ο οποίος πώλησε 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έγινε πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Ο δίσκος αυτός χάρισε στην τραγουδίστρια 5 Γκράμι.

Το 2009, η τραγουδίστρια ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία, ονομάτι Lioness Records. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή και για τον εθισμό που είχε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια ακύρωσε συναυλίες της σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη (μαζί με άλλες 9 συναυλίες), καθώς εμφανίστηκε μεθυσμένη κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Βελιγράδι.Πηγές

Wikipedia
Wikipedia
Η Βικιπαίδεια έχει περισσότερα για το θέμα αυτό: