Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Αντέλ στη νέα ταινία του James Bond

Από Βικινέα

15 Ιουλίου 2017

Η Αντέλ τραγουδάει το «Skyfall» σε περιοδεία της στην Αυστραλία το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, παραγωγός των σύγχρονων ταινιών γύρω από την ιστορία του μυστικού πράκτορα 007, πρότεινε στην τραγουδίστρια Αντέλ (Adele) να συνεργαστεί στην παραγωγή της νέας ταινίας για τον πράκτορα 007 με τον Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Graig), ο οποίος έχει στιγματιστεί από τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα James Bond. Η πρόταση οφείλεται στην ανοδική πορεία που διαγράφεται κατά τη διάρκεια των περιοδειών της τραγουδίστριας, ενώ οι κριτικοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι μ' αυτή την προοπτική.

Η ταινία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το 2018, χωρίς να είναι γνωστός ο οριστικός τίτλος. Προηγουμένως, αναμενόταν πως ο Κρεγκ δεν θα υποδυθεί τον ρόλο του μυστικού πράκτορα, καθώς είχε δηλώσει πως δεν αντέχει άλλο τον ρόλο και πως τα είχε δώσει όλα στην τελευταία ταινία, αλλά φαίνεται πως ο ηθοποιός άλλαξε γνώμη.

Το 2011, η Αντέλ ερμήνευσε το τραγούδι «Skyfall» της ομώνυμης ταινίας και για αυτή την επιτυχία κέρδισε βραβείο Oscar (Καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι), βραβείο Χρυσής Σφαίρας (Καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι), βραβείο Brits (Καλύτερο Τραγούδι με βάση την επιλογή των κριτικών), βραβείο Grammy (Καλύτερου τραγούδι γραμμένο για οπτικά μέσα) και Βρετανικό Μουσικό Βραβείο (Καλύτερο βρετανικό single). Η Αντέλ σε συνέντευξη που της έγινε από το BBC δήλωσε ότι «σκοπεύει να συμμετάσχει πρόθυμα σε όσες ταινίες του James Bond που θα συμμετέχει και ο Ντάνιελ Κρεγκ».
Πηγές