Ο Βιτσισλάφ Μπίκοφ απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ρωσίας στο χόκεϊ

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

21 Μαΐου 2011

Ο Βιτσισλάφ Μπίκοφ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Εθνικής Ρωσίας, Βιτσισλάφ Μπίκοφ, απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ρωσίας, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας του Χόκεϊ της Ρωσίας (ΟΧΡ). Η απόφαση ήρθε μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ, στο οποίο η Ρωσία έλαβε τη 4η θέση, αφού ηττήθηκε από την Εθνική Σουηδίας, με σκορ 7:4. Μαζί με τον Μπίκοφ απολύθηκε και ο βοηθός του, Ίγκορ Ζαχάρκιν.

Μετά από συζήτηση του Βαλέρι Μουτκό (Υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας), του Γιύρι Ναγκάρνιχ, του Βιτσισλάφ Τριτιάκ (Πρόεδρος της ΟΧΡ) και του Βαλέρι Φεσιούκ με τους προπονητές λήφθηκε η απόφαση για απόλυση των δύο προπονητών.

«Ο Βιτσισλάφ Μπίκοφ και ο Ίγκορ Ζαχάρκιν έδωσαν αναφορά για τη δουλειά στην Εθνική Ρωσίας και μετά από ώρες συζήτησης και διαφωνίων, λάβαμε την απόφαση να πούμε αντίο στους δύο προπονητές», δήλωσε ο Βαλέρι Μουτκό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΧΡ, οι υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ρωσίας στο χόκεϊ θα ανακοινωθούν στις 26 Μαϊου, κατά τη διάρκεια συνέλευσης της ΟΧΡ.Πηγές

Bookmark-new.svg