Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Εθνική Ρωσίας ήρθε ισόπαλη με την Εθνική Ιρλανδίας με σκορ 0-0

Από Βικινέα

7 Σεπτεμβρίου 2011

Η Εθνική Ρωσίας ήρθε ισόπαλη με την Εθνική Ιρλανδίας με σκορ 0:0 για τον Β' Όμιλο των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2012.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής Ρωσίας, Ντικ Αντβοκάτ, δήλωσε ότι «πιστεύω ότι η Ρωσία έπαιξε εξαιρετικά, ελέγχοντας το παιχνίδι και δημιουργώντας επτά η οκτώ ευκαιρίες για να σκοράρει». Ο προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας, Τζιοβάννι Τραπαττόνι, δήλωσε ότι «είναι αδύνατο να μην πούμε ότι είμασταν τυχεροί σε όλα τα 90 λεπτά του αγώνα. Κάποιοι δεν είχαν τον ρυθμό, καθώς δεν έπαιζαν συχνά. Πιστεύω ο Άγιος Πατρίκιος μας προστάτευσε. Όλα είναι ανοιχτά, έχουμε δύο αγώνες και τα πάντα για να προκριθούμε».

Στους άλλους αγώνες, η Εθνική Αρμενίας υπερίσχυσε της Εθνικής Σλοβακίας με σκορ 4:0, ενώ η Εθνική Μακεδονίας νίκησε την Εθνική Ανδόρρας με σκορ 1:0. Στον Β' Όμιλο, η Ρωσία είναι 1η με 17 βαθμούς, η Ιρλανδία είναι 2η με 15 βαθμούς, στη 3η θέση βρίσκεται η Αρμενία με 14 βαθμούς, όσους έχει και η Σλοβακία, η Μακεδονία είναι 5η με 7 βαθμούς και τελευταία η Ανδόρρα με 0 βαθμούς.Πηγές