Ηλεκτροσόκ κατά ποδοσφαιριστή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκανε Ρώσος αστυνομικός

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

20 Ιουνίου 2011

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς

Στις 18 Ιουνίου, μετά τον αγώνα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Βόλγκα για τη 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ρωσίας 2011-2012, Ρώσος αστυνομικός των ΜΑΤ (ΟΜΟΗ) έκανε ηλεκτροσόκ κατά του ποδοσφαιριστή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντάνκο Λάζοβιτς.

Ο αγώνας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Βόλγκα έληξε με σκορ 0:2 για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής έτρεξε κοντά στη κερκίδα των φιλοξενούμενων για να τους πετάξει τη φανέλα του. Μπροστά από τη κερκίδα, αστυνομικοί είχαν σχηματίσει ένα κλοιό για να μην περάσουν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς πήδηξε από το κάγκελο, αλλά Ρώσος αστυνομικός των ΜΑΤ χρησιμοποιήσει ηλεκτροσόκ και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή στη πλάτη. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αμέσως την αιτία, αλλά αμέσως σταμάτησε και πέρασε μπροστά από τη κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει φωτογραφίες και βίντεο για το περιστατικό και ετοιμάζει αγωγή κατά της τοπικών οργάνων ασφαλείας. Όπως ανακοίνωσε χθες η ιστοσελίδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, «ο Ντάνκο Λάζοβιτς πέρασε ιατρικές εξετάσεις στην Αγία Πετρούπολη. Οι γιατροί ανακοίνωσε ότι λόγω του ηλεκτροσόκ, ο ποδοσφαιριστής υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού». Η τοπική αστυνομία αρνείται τις κατηγορίες του συλλόγου εναντίον της.Πηγές

Bookmark-new.svg