Δύο μαθητές πυροβολήθηκαν σε σχολείο του Λος Άντζελες, ο ύποπτος υπό κράτηση

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

20 Ιανουαρίου 2011

Φωτογραφία από το Γυμνάσιο της Γκαρντένα.
Εικόνα: bigmikelakers.

Δύο (2) μαθητές πυροβολήθηκαν στο Γυμνάσιο της Γκαρντένα όταν ένας (1) μαθητής έφερε όπλο στη πανεπιστημιούπολη. Ο πυροβολισμός ίσως αναφέρθηκε από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην 1301 West 182nd Street στο Λος Άντζελες, στις 18:30 UTC (10:30 PST).

Ένας εκπρόσωπος του Ενιαίου Περιφεριακού Σχολείου του Λος Άντζελες είπε ότι ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα. Ο μαθητής έφερε το όπλο στο σακίδιο του, όταν αυτό έπεσε κάτω στο έδαφος και εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας τα δύο θύματα, ένα εκ των οποίων ήταν μια 15χρονη μαθήτρια, που αναφέρεται ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Το άλλο θύμα, το οποίο είναι επίσης ένα 15χρονο αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο μαθητής που έφερε το όπλο είναι τώρα υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα της Γκαρντένα αφού πριν είχε καταφύγει σε μια άλλη αίθουσα του σχολείου. Οι μαθητές του γυμνασίου απελευθερώθηκαν στις 21:52 UTC (13:52 PST).



Πηγές

Bookmark-new.svg