Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακυρώθηκαν συναυλίες της Έιμι Γουάινχαουζ

Από Βικινέα

20 Ιουνίου 2011

Η Έιμι Γουάινχαουζ σε συναυλία της στο φεστιβάλ Eurockéennes, που διεξάγεται κοντά στην πόλη Μπελφόρ της Γαλλίας

Οι συναυλίες της γνωστής τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, που διεξάγονταν στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας ακυρώθηκαν, σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρίας επικοινωνίας Detox, μετά από την συναυλία της στη Σερβία.

Η Γουάινχαουζ, στην συναυλία της στη Σερβία, εμφανίστηκε σε κατάσταση μέθης, γεγονός που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους θεατές της συναυλίας, καθώς στεκόταν μετά βίας στα πόδια της και έχανε τα λόγια των τραγουδιών της. Όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, η ίδια «θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στη Βρετανία».

Η συναυλία της στην Αθήνα θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο του Ejekt Festival. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, η τιμή των εισιτήρίων για το φεστιβάλ θα μειωθεί από τα 50 στα 40 ευρώ ενώ, όσοι θελήσουν να προσέλθουν στο φεστιβάλ θα χρειαστεί να προσέλθουν στα ταμεία του φεστιβάλ για να τους επιστραφεί η διαφορά των 10 ευρώ.Πηγές