Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ένας άστεγος από το Κολούμπους έγινε το νέο αστέρι του YouTube

Από Βικινέα

8 Ιανουαρίου 2011

Ο Τέντ Γουίλιαμς, πρώην εκφωνητής σε ραδιόφωνο από το Κολούμπους (Οχάιο, ΗΠΑ), έγινε το νέο αστέρι του YouTube, μετά από βίντεο σε τοπικό δημοσιογράφο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα, όπου μιλά με τον άστεγο άνδρα.

Σε αυτό το βίντεο, στέκεται στην έξοδο του δρόμου Interstate 71 στη Χιούντσον Στρίτ, κρατώντας μια πινακίδα που έλεγε ότι έχει "λάβει για δώρο από τον Θεό μια εξαιρετική φωνή" και ότι "ζει σε σκληρούς καιρούς", καθώς μιλά στον Ντόραλ Χενόβεθ Γ' από την εφημερίδα The Columbus Dispatch. Όταν του ζητήθηκε να "πει κάτι με αυτή τη μεγάλη φωνή του ράδιο", απάντησε: "Δεν ακούτε παρά μια από τις καλύτερες επιτυχίες από τα παλιά, ακούτε Magic 98.9. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ευχαριστώ. Και θα επιστρέψουμε με περισσότερη δικαιοσύνη μετά από αυτές τις λέξεις."

Στο βίντεο, ο Γουίλιαμς επίσης ανέφερε ότι "το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και διάφορα άλλα πράγματα έγιναν μέρος της ζωής μου και πέρασα δύο (2) χρόνια καθαρός και προσπαθώ σκληρά να επανέλθω." Αυτό το βίντεο ξεπέρασε κάθε όριο αφού το παρακολούθησαν 11.5 εκατομμύρια θεατές από τη μέρα που ανέβηκε, στις 3 Ιανουαρίου 2011. Ωστόσο, το αρχικό βίντεο διαγράφθηκε λόγω προβλήματος πνευματικών δικαιωμάτων από το The Dispatch. Αντίγραφα του βίντεο υπάρχουν τώρα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

Είμαι απλά τόσο, τόσο ευτυχισμένος. Δεν είχα ιδέα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε εμένα. Είναι ένα φαινόμενο
Τέντ Γουίλιαμς

Ως επακόλουθο, ο Γουίλιαμς προσέλκυσε το ενδιαφέρον από εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν επαγγελματικά συμβόλαια, όπως η ομάδα μπάσκετ του Οχάιο Cleveland Cavaliers - η οποία του πρόσφερε κατοικία - και η NFL Films, σύμφωνα με την Associated Press. Δηλώνοντας ότι "Είναι αυτή η φωνή," ο Κέβιν ΜακΛούγλιν συνεχίζει: "Όταν τον άκουσα να λέει την ιστορία του, είπα 'Αυτό είναι που κάνουμε. Αυτός ο τύπος μπορεί να πεί μια ιστορία.' Κατά κάτα τρόπο, χρειάζομαι να κάνω μαζί του ένα ντέμο." Ο ΜακΛούγλιν επίσης πιστεύει ότι "ο άνδρας αξίζει δεύτερη ευκαιρία". Η Kraft Cheese επίσης έκανε μια ανακοίνωση για προσφορά εργασίας.

Όταν ρωτήθηκε για τις επιπτώσες της δημοτικότητας του στο YouTube σε συνέντευξη με το CBS News, εξήγησε: "Είναι εκπληκτικό για ένα, απρόσμενο για κάποιον άλλο ... Είναι απλά εντυπωσιακό. .... Λοιπόν, με χαρακτήρισαν ήδη ως Σούσαν Μπόιλι. ... Είμαι απλά τόσο, τόσο χαρούμενος. ... Δεν περίμενα ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε σε εμένα. Ήταν σαν να κέρδισα το Mega Ball. ... Είναι ένα φαινόμενο."

Προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με τη μητέρα του, 92 ετών, στη Νέα Υόρκη, ο Γουίλιαμς τη συνάντησε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, τη Πέμπτη, σύμφωνα με το msnbc.com. Τη χαιρετούσε λέγωντας της: "Γειά σου, μανούλα"

Αυτή η ιστορία συγκρήθηκε με τη περίπτωση της Σούσαν Μπόιλι όταν έγινε αστέρι στο YouTube το 2009 από τη στιγμή που το βίντεο από την ακρόαση της στο Britain's Got Talent επιφορτώθηκε εκεί. Αυτό το βίντεο παρακολούθησαν 9 εκατομμύρια θεατές σε 5 μέρες.Πηγές

Εξωτερικοί σύνδεσμοι