Χρήστης:Nataly8/Παλιά σελίδα

Από Βικινέα
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Wikipedia svg logo-en.svg Commons-logo-en.svg MediaWiki.svg WiktionaryEn.svg Wikisource-logo-fr-en.svg Metawiki.svg


Agua;Avatar The Last Airbender.svgTierra;Avatar The Last Airbender.svgFuego;Avatar The Last Airbender.svgAire;Avatar The Last Airbender.svg
Τα σύμβολα των 4 στοιχειών της φύσης: Νερό, Γη, Φωτιά και Αέρας


ΡωσίαΚύπροςΕλλάδαΗ.Π.ΑΓερμανίαΙταλίαΑγγλίαΓαλλίαΠολωνίαΚίναΚαλημέρα! Λέγομαι Κωνσταντίνος και είμαι γνωστός στον ελληνικό και διεθνή βικιχώρο ως Nataly8. Από την πρώτη μέρα που απέκτησα σύνδεση με το Διαδίκτυο έμπαινα κάθε μέρα σε σελίδες της Ελληνικής Βικιπαίδειας. Στις 15 Φεβρουαρίου 2010 [ημέρα Δευτέρα, στις 15:09], εγγράφτηκα στην Ελληνική Βικιπαίδεια και συνεισφέρω τακτικά.

Όσον αφορά τα Ελληνικά Βικινέα, πέτυχα για πρώτη φορά το εγχείρημα στον Επωαστήρα. Χάρη στην άριστη συνεργασία με τον Glavkos, το εγχείρημα απέκτησε και άλλους χρήστες και έγινε επίσημο. Όσον αφορά τα «αξιώματα» μου, ήμουν δοκιμαστικός διαχειριστής από τις 15 Δεκεμβρίου 2010. Στις 8-10 Απριλίου 2011, το εγχείρημα έγινε επίσημο και στις 11 Απριλίου έλαβα τα δικαιώματα προσωρινού διαχειριστή [για έξι μήνες]. Μετά, η κοινότητα με έκλεξε διαχειριστή και από τις 26 Σεπτεμβρίου 2011 φέρω το αξίωμα του επίσημου διαχειριστή των Ελληνικών Βικινέων.

Πάρακατω θα βρείτε χρήσιμους συνδέσμους για την όλη συνεισφορά μου και την ιστορία των Ελληνικών Βικινέων όπως την βλέπω και τη ζω από τις 13 Νοεμβρίου 2010.

Άρθρα[επεξεργασία]

Ολόκληρος ο κατάλογος των άρθρων μου βρίσκεται στο User:Nataly8/Νέα άρθρα

Γεγονότα[επεξεργασία]

Ολόκληρος ο κατάλογος των σημαντικών γεγονότων βρίσκεται στο User:Nataly8/Σημαντικά γεγονότα

Πειράματα[επεξεργασία]

Όλα τα πειράματα γίνονται στο User:Nataly8/Αμμοδοχείο, στο User:Nataly8/Πειράματα και στο User:Nataly8/ΠείραμαΚαλωσορίσματος

Εικόνες[επεξεργασία]

Απονομές[επεξεργασία]

Με αφορμή τα 100 άρθρα που έφτασες σήμερα --Glavkos Talk 18:57, 18 March 2011 (UTC)
Στον Nataly8, τον ματάκια των Βικινέων. Α ρε ματάκια!--Γκριζούλα (συζήτηση) 12:10, 22 Αυγούστου 2012 (EEST)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άβαταρ που επεξεργάστηκε το άρθρο μου «Μάλαγα-ΠΑΟ»--Γκριζούλα (συζήτηση) 12:58, 22 Αυγούστου 2012 (EEST)

Επιστολές[επεξεργασία]

Έργα[επεξεργασία]