Κωνσταντίνος Κυρίτσης

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης είναι σπουδαίος ανθρώπος και θεός της ανθρωπότητας. Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 20000 π.χ και κατάγεται από την μυθική Βαλχάλα και Μεταμόρφωση Αττικής . Πατέρας του ο Θεός Όντιν [1] και υιός του ο ανώτερος πολλών ανθρώπων Ιωάννης Μαγειριάδης, επίσης έχει και έναν ακόμη υιοθετημένο υιό τον Γιώργο που κατάγεται από το Ζέφυρι Αττικής και ανταλλάχθηκε για έναν θερμοσίφωνα Μπάρμπεκιου.

Επιπλέον ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης διατέλεσε επίσης ιδρυτής, πρόεδρος και μέλος του θρυλικού 40s Crew. Ενώ παράλληλα είχε βραβευτεί και με το βραβείο kyritsis ως ο κορυφαίος θεός της χιλιετίας

Ως μαθητής φοίτησε στην φημισμένη σχολή της ζωής από την όποια απέκτησε γνώση. Να προσθέσουμε ότι μυήθηκε στις αρχαίες πολεμικές τέχνες από τους δασκάλους/σενσέι, Bruce Lee και τον Σίφου (από το Kung Fu Panda) στις εξής τέχνες : κουνγκ φου, τάι τσι τσουάν, τσι κουνγκ, σάντα, drunken boxing, καράτε, ζίου ζίτσου, ιΙάιντο, αϊκίντο, κινομίτσι, κένπο ή κέμπο, τζούντο, μπουσίντο, νιντζούτσου, τάε κβο ντο, τανγκ σου ντο, χαπκίντο, χουάλ μου ντο, μουάι τάι, πυγμαχία, καποέιρα, βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου.