Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βικινέα:Κοινωνικά δίκτυα

Από Βικινέα
Βικινέα, "η ελεύθερη δεξαμενή ειδήσεων που κι εσύ μπορείς να γράψεις!"

Ακολουθήστε τα Βικινέα στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης! Ιδού οι ροές που μπορείτε να εγγραφείτε και οι ομάδες σις οποίες μπορείτε να γίνεται υποστηρικτές. Μπορείτε οι ίδιοι να δημοσιοποιήσετε τα πρόσφατα γεγονότα των Βικινέων αν θεωρείτε ότι δεν το κάνουν άλλοι. Κάθε δημοσιευμένο άρθρο των Βικινέων περιλαμβάνει ένα σύνολο συνδέσμων για να το μοιραστείτε εκεί που θέλετε.


Wikinews Twitter Account:
@el_wikinews


Wikinews Identi.ca Account:
@enwikinews


Η σελίδα των Βικινέων στο Facebook:
Βικινέα


Wikinews Google Plus Account:
Βικινέα

Το Twitter είναι ένα κοινωνικό δίκτυο και υπηρεσία micro-blogging που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν τις ενημερώσεις άλλων χρηστών (γνωστές αλλιώς και ως tweets), οι οποίες είναι δημοσιεύσεις βασισμένες σε κείμενο μήκους μέχρι 140 χαρακτήρες.

Το identi.ca είναι ανοιχτού κώδικα κοινωνικό δίκτυο και υπηρεσία micro-blogging παρόμοιο με το Twitter. Βασισμένο στο Laconica, ένα πακέτο λογισμικού micro-blogging δομημένο με τις προδιαγραφές του OpenMicroBlogging, όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν ενημερώσεις κειμένου (ονομάζονται "dents") μέχρι μήκους 140 χαρακτήρων με παρόμοιο τρόπο όπως στο Twitter.

Το Facebook είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται και έχει υπό την ιδιοκτησία της η Facebook, Inc. Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν φίλους και να τους στέλνουν μηνύματα, καθώς και να ενημερώνουν τα προσωπικά τους προφίλ για να ειδοποιούν τους φίλους τους σχετικά μ' αυτούς. Άτομα ή επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν "Σελίδες" που επιτρέπουν στους χρήστες "να γίνουν θαυμαστές" ενός προσώπου, προϊόντος, υπηρεσίας, ή ιδέας. Οι σελίδες μοιάζουν και λειτουργούν κατά πολύ όπως τα προσωπικά προφίλ των χρηστών, με κάποιες σημαντικές διαφορές. Μπορείς να ακολουθείς τις ενημερώσεις των ειδήσεων από τα Βικινέα εδώ.

Το Twitter, το identi.ca και το Facebook επιτρέπουν στα Βικινέα να αναγγέλλουν έκτακτες ειδήσεις και να αλληλεπιδρούν με μια ταχέως μεταβαλλόμενη κοινότητα ανθρώπων. Μην διστάσεις να μας ακολουθήσεις στο Twitter, το identi.ca και το Facebook και να ενημερωθείς για τους τελευταίους τίτλους (ενημερώνονται κάθε 3 ώρες) άμεσα στην υπηρεσία δικτύωσης της επιλογής σου.

Στην παρούσα φάση ο λογαριασμός μας στο Facebook υποστηρίζεται από τους χρήστες Nataly8 και Lou .

Ενώ ο λογαριασμός μας στο Twitter συντηρείται από τον χρήστη Glavkos.

Κάνοντας χρήση του περιεχομένου των Βικινέων μόνος σου[επεξεργασία]

Το περιεχόμενο των Βικινέων δημιουργείται με μια ελεύθερη άδεια, την Creative Commons Attribution 2.5. Μπορείς ελεύθερα να ξαναχρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο των Βικινέων οπουδήποτε, με τον όρο ότι θα αναφέρεται η προέλευση από τα Βικινέα, και της αναφοράς της συγκεκριμένης άδειας που εφαρμόζεται στο περιεχόμενο των Βικινέων. Οι αναλυτικοί όροι βρίσκονται εδώ.

Ή - Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Κάθε άρθρο που δημοσιεύεται στα Βικινέα έχει ένα βασικό πρότυπο κάτω κάτω. Αυτό παρέχει συνδέσμους σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχεις έναν λογαριασμό, κάνε απλά κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο, και οι λεπτομέρειες από το άρθρο των Βικινέων θα μεταφερθούν στην ιστοσελίδα.

Δοκίμασέ το με αυτήν την σελίδα!