Αντώνης Σαμαράς: Η Κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες για την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την κρίση

Από Βικινέα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

19 Φεβρουαρίου 2013

Την ανάγκη να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή και να ανακουφιστούν οι κοινωνικές ομάδες που κυρίως πλήττονται από την κρίση, επισήμανε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Ζάππειο. Η κοινωνική συνοχή έχει τραυματιστεί βαριά όταν η ανεργία στους νέους φτάνει το 60% σημείωσε.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως «σε αυτές τις κρίσιμες ώρες η Κυβέρνηση της Ελλάδος αγωνίζεται μέρα νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει η ανάκαμψη. Για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ειδικά στα νέα παιδιά για δουλειά», ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή, η οποία και έχει τραυματιστεί αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Πιστεύω στο φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα και στον αγώνα που δίνουμε, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα με έμπνευση, δουλειά, φιλότιμο και με αγάπη», κατέληξε. Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Νιάρχος παραχώρησε συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριετούς πρωτοβουλίας του να προσφέρει, συνολικά, 100 εκατομμύρια ευρώ ως συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης στην Ελλάδα.Πηγές


Bookmark-new.svg